Paul Stănescu: Bugetul pentru anul 2021 este construit pentru PNL, în niciun caz pentru români!

499

,,Sărăcie și austeritate pentru cei mai mulți români, prosperitate pentru peneliștii de la guvernare: acestea sunt obiectivele bugetului pentru anul 2021, în ”gândirea economică” a premierului Cîțu.ʺ, acuză secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu.

Într-o declarație politică intitulată sugestiv ,,Bugetul pentru anul 2021 este construit pentru PNL, în niciun caz pentru români!ʺ, senatorul Paul Stănescu acuză guvernanții că au refuzat toate amendamentele PSD, inclusiv pe cele care prevedeau doar respectarea legilor, aprobate în guvernarea social-democrată: mărirea pensiilor, a salariului minim, creșterea alocațiilor.

,,Bugetul pentru anul 2021 este o lovitură pentru pensionari, salariați, copii. Este un buget fără inimă, care pune capăt unor ani buni în care veniturile românilor au crescut. S-a dat startul austerității.De acum încolo, misiunea noastră este clară: trebuie să oprim în Parlament această coaliție a sărăciei. Vom merge înainte cu viziunea noastră de a crește veniturile românilor și vom face tot ce ne stă în putere ca să redevină realitate. Nu va fi ușor, dar nu vom face niciun pas înapoiʺ, declară social-democratul oltean.