Deputatul de Olt Cătălin Grecu: Guvernarea de Dreapta distruge și AGRICULTURA

250

,,Cu cinismul consacrat, Cîțu plasează fermierii la categoria ” și alții” tratând cu superficialitate nevoile, așteptările și greutățile întâmpinate în această perioadă de restriște economică, provocată de pandemie,, acuză deputatul de Olt Cătălin Grecu. Social-democratul a atras atenția guvernanților, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că se anunță o catastrofă economică pentru fermierii și producătorii agricoli, care sunt loviți din două părți: pandemie și incompetența Guvernului.

,,Asistăm siderați la tăieri din partea guvernării PNL-USR-UDMR din domenii cheie, care ne puteau ajuta în redresarea economiei. Guvernarea actuală, prin măsurile austere pe care le are în plan, va distruge și AGRICULTURA românească,, declară deputatul Cătălin Grecu.
Parlamentarul oltean arată că Guvernul Cîțu taie TOATE despăgubirile de secetă aferente culturilor de primăvară, lăsând fermierii în imposibilitatea de a-și finanța lucrările agricole ale acestui an.
,,Bugetul pentru asigurarea irigațiilor este mai mic cu aproape 40%. Executivul stabilește, prin buget, cu 50% mai puține fonduri pentru programele de sprijinire a producătorilor agricoli. Toate aceste măsuri antiromânești vor încuraja importurile, în defavoarea produselor autohtone,, acuză social-democratul.