Acasă Local Politic Paul Stănescu: Ne gândim la o moțiune de cenzură. Ne aflăm în...

Paul Stănescu: Ne gândim la o moțiune de cenzură. Ne aflăm în situația 1996 – 2000. Acest guvern nu va rezista un an de zile

784

Declarând că sprijină ideea unui guvern de uniune națională, secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat că PSD analizează depunerea unei moțiuni de cenzură după dezbaterea legii bugetului de stat în Parlament.

 ”Eu cred că poporul va ieși în stradă și ei vor pleca. Ne aflăm în situație 1996 – 2000. Acest guvern nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste un an de zile la măsurile pe care le iau”, a declarat Paul Stănescu la o emisiune televizată, numind guvernul Cîțu și guvernul Orban ”guvernul minciunii”.

,,Au spus în campanie că vor mări pensiile, iese acum Ludovic Orban și spune că nu poate să mărească pensiile. Mai mult, spune că nici voucherele de vacanță, nici gratuitatea pentru studenți. Vorbim de 5 milioane de pensionare, de 600 de mii de studeți, de 1, 2 milioane care lucrează în sistemul bugetar. Șapte milioane. Au mințit pentru vot toată România,, a mai spus parlamentarul oltean.

Secretarul general al PSD a dezvăluit că social-democrații intenționează să depună o moțiune de cenzură.

You cannot copy content of this page