Șeful de post de la Morunglav, înmormântat cu onoruri militare

1702

Fănel Nițu, șeful postului de poliție din Morunglav, este înmormântat astăzi, cu onoruri militare. El va fi înhumat într-unul dintre cimitirele din Balș.  Omul legii a murit în urma traumatismelor suferite în prima zi a acestui an, în urma unui accident rutier produs în timp ce se afla în misiune. Autospeciala, condusă de finul său, șeful de post din Bârza, însoțea o ambulanță în care fusese urcat un individ recalcitrant pentru a fi transportat la spital.

Zeci de polițiști participă în aceste momente la înmormântarea șefului postului de poliție din Morunglav, Fănel Nițu. Acesta a murit pe 2 ianuarie, în urma leziunilor grave suferite în accidentul produs în prima zi a noului an, când autospeciala în care se afla alături de finul și colegul său, șefulpostului de poliție din Bârza, a intrat într-o ambulanță. Mașina poliției însoțea ambulanța care transporta un individ recalcitrant din Bârza. Impactul extrem de violent s-a produs după ce șoferul ambulanței a obtrit brus pentru a veni în sprijinul asistentei care era agresată de bărbatul care suferea și de afecțiuni psihice.

Potrivit IPJ Olt, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, iar autospeciala avea viteză aflându-se în misiune, cu semnalele acustice șiluminoase în funcțiune.