Apel pentru salvarea unei slătinence ce a născut recent: are nevoie de sânge!

510

O slătineancă, mămica unui băiețel născut de Sf Ștefan, are nevoie urgentă de ajutorul semenilor. Femeia este internată la SJU Craiova, iar familia și prietenii au făcut apel pentru donarea de sânge.

,,Eu sunt Iancu Stefan si mama mea Cernatescu Cristina si am venit pe lume in ziua Sfantului Stefan, pe 27.12.2020. Din pacate mamica mea se simte rau, este la terapie intensiva la Spitalul clinic judetean de urgenta Craiova si are nevoie de sange pentru a lupta si a trai sa ma creasca. Oricine poate dona sange pentru ea, o poate face la orice centru de transfuzii, cu specificatia ca donati pentru Cernatescu Cristina, internata la Spitalul clinic judetean de urgenta Craiova. Specificati va rog la donare ca are nevoie de trombocite. Si cat mai mult share pentru ca acest mesaj sa ajunga la oameni cu suflet bun. Multumesc!,, este apelul făcut de către familia tinerei mămici pe pagina de socializare.

Tânăra mămică are nevoie urgentă de donare de trombocite. Deja câțiva cunoscuți s-au mobilizat și se vor prezenta mâine la Centrul de Transfuzii Slatina.