Cei mai buni sportivi ai Oltului în 2020. TOPUL Direcției de Sport și Tineret

165

În 2020, sportivii olteni trag linie competițiilor cu numeroase premii și trofee naționale și internaționale. Cele mai valoroase rezultate le aduc și un loc binemeritat printre cei mai buni. Recunoașterea meritelor se face printr-un TOP realizat anual de către Direcția de Tineret și Sport.

DJST Olt a întocmit, așa cum ne-a obișnuit la finalul fiecărui an, TOPUL celor mai buni sportivi ai județului. Este o recunoaștere, deopotrivă, a muncii antrenorilor, dar și a cluburilor care i-au susținut.

,,FELICITĂRI, tuturor sportivilor care în aceste condiții de pandemie au ,,sfidat” acest virus și cu, curajul care îi caracterizează au participat la diferite ramuri de sport la campionate europene, balcanice și naționale. De aplaudat, este calificarea slatinencei Irina Ciobanu, la J.O. de la Tokyo, care face parte din echipa României la tenis de masă. În urma rezultatelor obținute DJST OLT, a întocmit clasamentul celor mai reprezentativi sportivi cu rezultate bune la competiții în acest an.,, a anunțat DJST.

Cei mai buni sportivi ai anului ce stă se-ncheie sunt: