Sindicaliștii Decus, spiridușii Moșului. Oamenii legii îi îndeamnă și pe alți olteni să le urmeze exemplul

240

În această perioadă când magia Sărbătorilor aduce zâmbete mai ales pe chipul copiilor, care-l așteaptă nerăbdători pe Moșul, și copiii nevoiași trebuie să primească atenția noastră. Printre cei cu suflet bun, care au ales să fie spiridușii Moșului pentru acești copii se numără sindicaliștii Decus Olt. Oamenii legii au ajuns la mai mulți copii, cărora le-au adus daruri și îi îndeamnă pe semeni să le urmeze exemplul.

Polițiștii din cadrul Sindicatului Decus- organizația teritorială Olt au ajuns zilele acestea la mai mulți copii pe care Moș Crăciun i-ar fi ocolit. Din dorința ca fapta bună să le fie exemplu, liderul Romică Dumitru îi îndeamnă pe toți cei care fac un bine de Sărbători să nu-și ascundă fapta.
„Foarte important: NU MAI FACEȚI BINELE ÎN LINIȘTE!!!! Binele făcut pe silențios nu ajută la nimic, din contră, se topește în fața răului. Modestia nu ajută în acest context. Tăcerea nu proliferează binele. Faceți fapte, apoi faceți maximă gălăgie, nu mai fiți așa sfioși! Să afle toată planeta. Doar așa veți “contamina” și pe alții să facă bine. Lăudați-va, afirmați-vă!”( o spune Stefan Mandachi) . Multumesc pe această cale lucratorilor cu suflet mare ai magazinului PROFI Potcoava pentru sprijinul acordat, membrilor Organizatiei Teritoriale Olt Decus si nu în ultimul rand conducerii S.N.P.R. Decus pentru zâmbetul adus acestor copii nevinovați care s-au născut în România.,, este mesajul liderului sindical.