Bani pentru a pune stavilă inundațiilor la Movileni, pentru trotuare și piste de biciclete

351

Printre localitățile unde ori de câte ori plouă abundent se produc inundații se numără și comuna  Movileni. Pentru a împiedica apa strânsă de pe versanți să se reverse în gospodării, administrația locală a demarat un proiect de amenajare scurgere ape. Azi, proiectul a primit și banii necesari finanțării lucrărilor.

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației a aprobat transferul sumei de peste 3,6 milioane de lei, pentru o serie de lucrări realizate pentru proiecte finanțate prin subprogramul ”Lucrări în primă urgență”, derulat de Compania Națională de Investiții. Printre proiectele care au primit bani se numără și unul din județul Olt. Este vorba despre amenajare scurgere ape, prin care administrația comunei Movileni intenționează să pună stavilă apei care se revarsă în gospodării atunci când plouă abundent. Primăria a primit de la Ministerul lucrărilor publice suma de 190.525,15 lei.

Proiectul vizează realizarea de șanțuri betonate și podețe acces din beton, dar și realizarea de trotuare și piste de biciclete pe DJ 546 B.