Florin Cîțu, propunerea PNL pentru funcția de premier. Liviu Voiculescu îl susține

119

Liderii liberali au decis în această seară ca să-l susțină pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu,  pentru funcția de premier. Anunțul a fost făcut public de liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, pe pagina sa de socializare. El îl susține pe Cîțu pentru funcția de șef al viitorului Guvern.

,,În ședinta Biroului Politic Național al PNL din această seară, am validat împreună cu colegii mei propunerea domnului senator Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru. Succes Florin! Succes PNL!”, a scris liderul PNL Olt, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de socializare.

Liberalii au decis în această după-amiază să-l susțină pe actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier. Acesta a fost votat de Biroul Permanent Naţional al PNL, deşi anterior era vehiculată varianta Nicolae Ciucă. Preferat de Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, Nicolae Ciucă ar fi fost scos de liberali din calcule şi cu “mâna” USR-PLUS, alianţă care a transmis că nu doreşte un general la conducerea Guvernului.

Liberalii au decis să-l susțină pe Cîțu chiar dacă acesta, nominalizat fiind pentru această funcție înainte de ultimul guvern Orban, și-a depus mandatul. Probabil că și acum, Cîțu face jocul lui Klaus Iohannis…