PSD Olt mulțumește alegătorilor, PNL tace mâlc!

187

Anunțarea rezultatelor alegerilor parlamentare de ieri a adus bucurie în tabăra social-democrată olteană, care a obținut toate cele 6 mandate pe care și le-a propus. În schimb, liberalii sunt perdanți, ,,scăpând,, un mandat de deputat considerat eligibil în favoarea AUR.

Cu 57,49% din voturile oltenilor, PSD este câștigătorul scrutinului parlamentar și va trimite în Parlament doi senatori- Paul Stănescu și Siminica Mirea și patru deputați- Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu și Adrian Chesnoiu.

PSD Olt le mulțumește oltenilor pentru vot, postând pe pagina de socializare un mesaj:,,Împreună am demonstrat azi că putem învinge o guvernare incompetentă și lipsită de omenie. Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea voastră!,,

Reacția liberalilor este inexistentă. Conducerea ,,a băgat capul în pământ,, după ce a obținut doar 19,79% scor electoral și doar două mandate- senator Liviu Voiculescu, deputat Gigel Știrbu. Înfrângerea este cu atât mai grea cu cât mandatul de deputat pe care marjau, ce-i era atribuit Anei-Maria Ciaușu, a fost pierdut în favoarea AUR, care-l va obține la redistribuire.