Gelozie extremă. O tânără a fost răpită și bătută de soția amantului

813

Scene teribile la Iași. O tânără de 17 de ani a fost răpit, tuns și batută crunt de soția amantului. Femeia de 23 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ajutată de un vecin, soţia înşelată a răpit-o de pe stradă pe rivala în dragoste, o minoră de 17 ani, şi a dus-o într-un carier din Iași.

Acolo, tânăra a fost ruptă cu bătaia de soția bărbatului cu care avea o relație. Aceasta a tuns-o în bătaie de joc și apoi a lăsat-o să plece acasă.

Incidentula fost reclamat la poliție a doua zi de victima minoră. În urma unor percheziţii efectuate la Roman şi Iaşi, cei doi agresori, soția înșelată și vecinul care a ajutat-o au fost reţiuţi pentru 24 de ore.

“Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat 3 perchezitii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.,, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

Astăzi, cei doi au fost duşi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.