Bărbat UCIS la Găneasa de explozia unei anvelope, care l-a aruncat la 4 metri

1950

Un bărbat de 40 de ani a murit azi, în timp ce schimba o anvelopă. Accidentul este unul de muncă și s-a petrecut într-o vulcanizare din Găneasa.

„În această după-amiază, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că la o vulcanizare,  din comuna Găneasa a avut loc un incident. Polițiștii s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului și din primele verificări se pare că un bărbat, de 40 de ani, in timp ce ar fi încercat să schimbe anvelopa unui autocamion, aceasta ar fi explodat și ar fi fost proiectat la o distanță de aproximativ 4 metri”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Accidentul este considerat unul de muncă, bărbatul care a decedat în urma impactului cu solul după ce a fost aruncat de explozia roții fiind în timpul serviciului. Inspectorii ITM Olt anchetează cazul, iar polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă precum si nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.