Infrângere cu demitere la echipa de fotbal a primăriei. Ianovschi își ia adio de la CSM

278

În sfârșit, după o perioadă în care echipa de fotbal nu și-a găsit cadența, cineva i-a cerut explicații antrenorului Mihai Ianovschi. Cum voirbele nu țin loc de victorie, conducerea clubului s-a lipsit de serviciile sale, reziliindu-i contractul. Fostul antrenor a acceptat, de teamă că nu-și va îndeplini obiectivul și ar fi fost de rău.

Mihai Ianovschi părăsește CSM Slatina, reziliindu-și contractul cu echipa slătineană cu care mai avea contract până la finele sezonului.

În ciuda declarațiilor făcute de fostul antrenor, plecarea sa vine după o sumă de reproșuri aduse acestuia de către conducerea clubului, ca urmare a jocului ,,fără cap și fără coadă” al echipei slătinene. Mihai Ianovschi a decis să părăsească clubul după ce nu a reușit să aducă niciun punct în meciul cu Pandurii, așa cum promisese.

Pentru un timp, fotbaliștii slătineni vor fi antrenați de Mircea Voicu și Vasile Sin. Autoritățile slătinene caută un antrenor care să permită atingerea obiectivului propus pentru acest prim sezon în Liga secundă.