Liviu Voiculescu: Împreună, pe 6 decembrie, dăm startul relansării Oltului!

108

,,Echipa PNL Olt va merge în Parlamentul României cu un mandat clar asumat și o singură misiune: rezolvarea problemelor stringente din județul nostru!,,  afirmă Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și candidatul partidului la alegerile parlamentare pe lista pentru Senat.

,,Să ne unim forţele pentru România!,, este mesajul pe care-l transmite Liviu Voiculescu, candidat la un mandat de senator de Olt. Liberalul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj mobilizator, sub sloganul ,,Relansăm Oltul!ʺ: ,,Puțin timp ne mai desparte de ziua alegerilor generale care va trasa viitorul României pentru următorii 4 ani. Un timp pe care trebuie să-l folosim rational, echilibrat, venind în fața românilor cu un program credibil și o ofertă politică viabilă. Trebuie să înțelegem cu toții că 6 decembrie este oportunitatea noastră! Este șansa noastră de a trimite în forurile decizionale oameni care vorbesc articulat și în deplină concordanță cu vocea românilor, cu năzuințele lor, cu speranța de mai bine.
Avem nevoie de un guvern liberal care să funcționeze în deplin echilibru cu interesele României! Avem nevoie de un Parlament nou care să lucreze în parteneriat cu românii, pentru români! Avem nevoie de o relansare generală care să permită României să stea cu fruntea sus în rândul țărilor europene!
Împreună, pe 6 decembrie dăm startul relansării României! Împreună, pe 6 decembrie, dăm startul relansării Oltului!ʺ