Lucrări finalizate la Grădinița Dobrun. Investiția cu fonduri europene a fost recepționată

119

Cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020, copii din Dobrun sunt beneficiarii unei grădinițe moderne, care să le asigure spații adecvate desfășurării procesului educativ.

Investiția derulată cu fonduri europene în Dobrun pentru grădinița cu program normal  a fost finalizată.

,,Vineri 12 noiembrie 2020, în conformitate cu Dispoziţia Primarului Comunei Dobrun, nr. 163/11.11.2020, a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţie ,, Modernizare Corp A şi demolare şi construire Corp B , Grădiniţa cu Program Normal Dobrun, sat Dobrun,comuna Dobrun,judeţul Olt,,., a anunțat administrația locală Dobrun.

Valoare totală a proiectului este de 1.021.801,11 lei, principalele investiții desfășurate fiind: demolarea corpului B ce nu mai îndeplinea condițiile de stabilitate și siguranță pentru copii și cadre didactice; modernizarea corpului A prin amenajrea unui spațiu de joacă în interior și dotarea corespunzătoare a acestuia, precum și practicarea unui gol de trecere care să facă legatura cu clădirea corp B ce s-a construit; construirea corpului B.