Director adjunct ANL: încă 20 de locuințe vor fi construite la Balș. Investiția este în licitație

523

La Balș, ANL va finaliza 20 de de locuințe pentru tineri și va demara execuția pentru alte 20 de unități locative. După ce a vizitat recent amplasamentul din str. Nicolae Bălcescu,  directorul general adjunct al ANL, corăbianul Gabriel Stanciu, anunță intrarea în linie dreaptă și a proiectului construirii a încă 20 de locuințe pentru tinerii bălșeni, destinate închirierii.

,,Am demarat procedura simplificată având ca scop atribuirea contractului de lucrări pentru obiectivul de investiție “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Olt, orașul Balș, strada Nicolae Bălcescu nr.135B” totalizând 20 de apartamente . Proiectul este derulat de Agenția Națională pentru Locuințe (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) prin “Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, program ce se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.,, anunță Gabriel Stanciu, director adjunct ANL.

La nivelul orașului Balș, ANL a recepționat, până în prezent, 60 de apartamente, construite prin programul de construcții pentru tineri, destinate închirierii.

Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către Primăria Balș.