Doi minori, de 15 și 12 ani, au FUGIT împreună, părinții dându-i DISPĂRUȚI

235

Un băiat în vârstă de 15 ani și o fată de 12 ani au fugit împreună de acasă, alertând părinții și oamenii legii. Dați dispăruți, cei doi au fost găsiți în Craiova .

Idila unor tineri s-a sfârșit cu alertarea polițiștilor de către părinți. Primul a dispărut aseară, băiatul.
,,La data de 02 noiembrie a.c., orele 23,00 un bărbat din oraşul Drăgăneşti-Olt, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiul său în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,desfăşurând activităţi de căutare a minorului,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Spre dimineață, probabil atunci când băiatul a ajuns la domiciliul fetei sau a înștiințat-o că a reulit să fugă, a plecat de acasă și fata.
,,La data de 03 noiembrie a.c., orele 06,30 un bărbat din municipiul Drăgăşani, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiica sa în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 05,00 și nu poate fi găsită.,, mai spune reprezentantul poliției.
Cei doi au fost găsiți azi împreun, pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj.
Copiii au fost duşi la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, fiind încredinţaţi părinţilor. Oamenii legii precizează că cei doi nu au fost victima vreunei infracţiuni.