Transportatorii anunţă protest de amploare

241
3000 de persoane și 1000 de autovehicule anunță Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) că vor participa la un miting de protest împotriva firmei de asigurari EUROINS, pe 18 noiembrie, între orele 10.00 – 13.00. Euroins deține locul 1 în Europa, în privința reclamațiilor înregistrate în domeniul asigurărilor.
Potrivit COTAR, doar în primele 6 luni ale acestui an, societatea Euroins a înregistrat 11.225 de reclamatii, în creștere cu 199,57% față de numărul total înregistrat în semestrul I al anului 2019. Aproape 62% din totalul reclamațiilor pieței de asigurări din România au fost formulate la adresa firmei de asigurări Euroins, în primele 6 luni ale acestui an.

“Atunci când aproape 1 din 4 păgubiți RCA ai acestei firme de asigurări se plâng Autorității de Supraveghere Financiară de faptul că întâmpină probleme cu plata despăgubirii din partea firmei Euroins, atunci este clar că lucrurile sunt total scăpate de sub control și nu mai pot continua în această direcție, motiv pentru care dorim să tragem un semnal de alarmă public, astfel încât instituțiile statului român să intervină și să rezolve această situație, de urgență”, se arată în comunicatul COTAR.