Liceul Tehnologic Nr. 1 Balș face 23 de angajări pentru un proiect european

1420

Liceul Tehnologic Nr.1 Balș a scos la concurs 23 de posturi, pe perioadă determinată. Recrutarea se face în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

De un manager proiect, un coordonator stagii practică, expert selecție și menținere grup țintă, expert parteneriate și 19 tutori firmă dc exercițiu are nevoie Liceul Tehnologic nr/1 Balș, cele 23 de posturi fiind scoase la concurs pentru luna viitoare.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții specifice, în funcție de postul vizat. Astfel, pentru manager proiect se cer studii superioare sau specializare în domeniul managementului de proiect (ANC sau PMI) sau studii masterale de management de proiect – 3 ani și experiență în conducerea unui departament sau proiect sau organizație. Pentru coordonator stagii practică, expert selecție și menținere grup țintă și expert parteneriate se cer studii superioare 3-5 ani și experiență în derularea de proiecte, în timp ce pentru posturile de tutore firmă de exercițiu sunt necesare studii medii/superioare 3 – 5 ani – 3 ani, în domeniu.

Concursul se va organiza pe 19 noiembrie – proba scrisă și  23 noiembrie- interviul.