Licean de la Metalurgic Slatina, dat DISPĂRUT. N-a mai ajuns acasă de la școală și nici nu răspunde la telefon

175

Poliţiştii olteni caută un tânăr care a plecat de la școală şi nu a mai revenit la domiciliu. Băiatul este elev la Liceul Metalurgic Slatina.

,,În urma cu puțin timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că nepotul său, FIERARU MARIAN, în vârstă de 15 ani, a plecat după terminarea cursurilor școlare, din municipiul Slatina şi nu a mai revenit la domiciliu.,, anunță Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Semnalmente: înălțime aproximativ 1.65 metri, constituție atletică, greutate 45-50 kilograme, ten măsliniu, față ascuțită
Ultima oară când a fost văzut, acesta era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare închisă, tricou înflorat, geacă neagră din fâș.
Activitățile de căutare sunt în plină desfășurare,  polițiști din cadrul Poliției municipiul Slatina,  împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana fiind angrenați în activități.
Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!