Noua primărie din Strejești, recepționată. Investiția se ridică la 2,2 milioane lei

186

3 noi obiective, finanțate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Națională de Investiții, au fost recepționate la finalizarea lucrărilor. Printre ele, și sediul Primăriei Strejești.

Astăzi au fost recepționate lucrările la sediul de primărie construit în comuna Strejești, în valoare de 2.271.892,65 de lei.

Proiectul a fost depus anul trecut, iar lucrarea a fost realizată cu rapiditate, noua clădire administrative urmând a fi dotată mobilier, calculatoare și tot necesarul de funcționare. Clădirea în care va funcționat până acum executiv local  are o vechime de 120 de ani.

Reprezentanții CNI au predat către Primăria Strejești noul sediu administrative la mijlocul lunii trecute, realizat prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS).
Investiția are o suprafață construită de 246 mp și a fost realizată astfel încât toate birourile primăriei să funcționeze în același loc și nu în două clădiri separate cum funcționau anterior.
De asemenea, noua clădire are prevăzută și o sală de ședințe pentru ședințele de consiliul local.