ZERO voturi pentru candidatul USR-Plus la Piatra-Olt în secția unde a votat el, soția și cei doi copii

373

Este minune electorală la Piatra-Olt, unde candidatului USR-Plus Sandu Crăciun i s-au vaporizat voturile. Omul atrage atenția că voturile i s-au făcut nevăzute chiar la secția unde a votat împreună cu familia.

La Piatra-Olt, la secția de votare nr.101, s-a făcut hocus-pocus cu voturile candidatului USR-Plus Sandu Crăciun. Acesta atrage atenția că pe procesul verbal, semnat inclusiv de reprezentantul alianței în secție, are zero voturi. Nu se întreabă de ce nimeni nu l-a votat, ci cum se face că a dispărut propriul vot, al soției și celor doi copii.

,,Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate! Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????,, a postat Crăciun pe pagina de socializare.