Ion Doldurea: nu ignorați puterea de a alege pe cine considerați cel mai bun să vă reprezinte!

93

Candidatul social-democrat la Primăria Caracal, Ion Doldurea, a transmis în această dimineață, pe pagina de socializare, un îndemn la vot pentru alegătorii caracaleni.

Alegerile de azi se desfășoară după reguli speciale de protecție. Pentru cei care se tem să meargă la urne, Ion Doldurea, candidat PSD la funcția de primar al celui deal doilea municipiu al Oltului, a transmis un îndemn, asigurându-i că a merge la urne nu este mai periculos decât a merge la cumpărături și făcând apel la cei responsabili să decidă soarta viitorilor patru ani în localitatea în care trăiesc.

,,Decidem pentru viitorul nostru! Mergem la Vot! Astăzi este o zi importantă pentru viața comunității: este momentul în care ne decidem soarta pentru viitorii 4 ani. Nu trebuie să neglijăm acest drept! Cu mască și păstrând distanța socială, tuturor celor care ne pasă de ce se întâmplă în jurul nostru, în orașul nostru, le recomand să meargă la vot.
Secțiile de votare sunt bine organizate, există reguli clare de protecţie.
Mersul la urna de vot nu este mai periculos decât mersul zilnic la cumpăraturi.
Doar odată la 4 ani avem ocazia să mergem la VOT!
Să nu ignorăm șansa de a da orașului nostru imaginea pe care o merită și de a face viața concetățenilor noștri mai frumoasă.
Dragi prieteni, nu ignorați puterea de a alege pe cine considerați cel mai bun să vă reprezinte!
Așa să ne ajute Dumnezeu!,, este mesajul transmis azi, de Ion Doldurea, candidatul PSD la Primăria Caracal.