Liderul PNL Caracal, confirmat cu coronavirus. Candidatul Conea, contact direct

405

Cristian Pavel, liderul liberalilor caracaleni a fost confirmat cu puțin timp în urmă cu coronavirus. El a avut anifestări specifice încă de acum o săptămână, dar nu s-a izolat și nici nu s-a testat până acum. În ultimele zile, acesta a participat alături de colegii din organizație și de candidatul la prmărie, Cristian Conea, la mai multe acțiuni de campanie. Potrivit ultimelor reglementări ce definesc contactul, Cristian Conea se încadrează și ar trebui să se izoleze.

Coronavirus la vâârful organizației PNL Caracal. Președintele Cristian Pavel a fost confirmat cu coronavirus. Deși a avut manifestări specifice, Pavel nu s-a izolat și nici nu s-a testat până acum. În ultimele zile, el a participat alături de colegii din organizație la o serie de activități specifice campaniei electorale, alături de Cristian Conea. Potrivit ultimelor precizări privind definirea contactului, Conea ar trebui să se izoleze, la fel și mulți alți colegi. Nu întotdeauna au purtat cu toții masca, fapt demonstrat de imaginile postate de rețelele de socializare.

Printre cei care au laut parte la una dintre aceste acțiuni a participat și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, dar și candidatul la CJ Olt, Ion Voicu, reprezentantul aprtidului în bătălia pentru CJ Olt.  Cei doi susțin că au participat, timp de câteva minute, la o singură acțiune desfășurată în aer liber și că pe parcursul acesteia au purtat mască de protecție, ca atare nu pot fi considerați contacți.