Primarul Slatinei a verificat stadiul investiţiilor din cartierul Steaua

100

Intrat vara aceasta într-un amplu proces de modernizare şi cu lucrări recent finalizate, cartierul Steaua a fost ieri inspectat de către primarul Slatinei, Emil Moţ. Edilul a stat de vorbă cu locuitorii, fiind deschis propunerilor  de dezvoltare a zonei.

,,În această dupa-amiază am verificat stadiul investițiilor recente din cartierul Steaua și am avut plăcerea să mă întâlnesc cu slătinenii care locuiesc în această zonă. Am discutat cu ei despre lucrările pe care le-am realizat aici, dar și despre proiectele viitoare pe care le avem pentru această zonă. Voi lua în considerare fiecare propunere a lor, sunt extrem de încântat că oamenii au fost prietenoși, deschiși, sinceri și cu multe idei bune pentru dezvoltarea cartierului lor.,, a anunţat ieri-seară edilul capitalei de judeţ.

Cartierul Steaua a intrat în reabilitare, vizate fiind toate străzile și trotuarele degradate, foarte greu de circulat, cuprinse între Cuza Vodă și Văilor.

Investiţia a fost realizată în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate pentru perioada 2019 – 2023, pentru 108 străzi împărţite pe loturi, cu constructorii: unu – General Trust Argeş, lotul doi – SC Olt New Cosntruct, lotul trei – Panadria SRL Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei.