Acțiune pe drumurile Oltului: 92 de șoferi lăsați fără permis și 556 sancționați

202

În acest week-end, polițiștii olteni au aplicat participanților la trafic nu mai puțin de 556 de sancțiuni contravenționale și au reținut 92 de permise de conducere.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au acţionat pe drumurile publice din judeţ, în cadrul unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

,,În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 556 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 177.470 lei. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 92 de permise de conducere, dintre acestea 31 fiind pentru consum de alcool şi 61 pentru alte abateri, fiind retrase şi 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 14 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, 5 fiind pentru consum de alcool, 1 pentru consum de substanţe psihoactive şi 8 pentru alte abateri.,,declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pe aceeași temă:

Slătinean DROGAT, prins la volan. Consumase un cocktail de substanțe psihoactive