IȘJ Olt organizează concurs pentru suplinitori

233

Noul an școlar bate la ușă, iar pentru a asigura toate catedrele cu profesori care să le predea elevilor, Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează concurs județean pe posturile rămase disponibile. Pe 60% dintre posturi sunt acceptați și profesori suplinitori necalificați.

IȘJ Olt organizează concurs județean pentru ocuparea posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar- sesiunea septembrie 2020. ,,Proba scrisă se desfăşoară în centrele de concurs, în data de 1 septembrie 2020, începând cu ora 9.00, durata de redactare a lucrării fiind de 4(patru) ore(pentru candidații calificați) respectiv de 3(trei ore) (pentru candidații necalificați), după primirea subiectelor de concurs de către candidaţi. Pentru asigurarea corectitudinii desfăşurării concursului şi a securităţii candidaţilor, sălile de concurs sunt supravegheate audio-video,, a anjunțat IȘJ Olt.

Concursul se va susține la 36 de discipline, pentru 22 dintre acestea fiind acceptați și suplinitori necalificați. Lista poate fi consultată AICI.

Rezultatele concursului se vor afişa în aceeași zi, la sediile unităţilor de învăţământ unde s-a desfăşurat proba scrisă. Contestaţiile se depun la sediul inspectoratului şcolar în data de 2 septembrie până la ora 16.00.