Fotbaliștii slătineni debutează sâmbătă în eșalonul secund

72

Echipa slătineană de fotbal debutează sâmbătă, 29 august, În Liga a II-a. Fotbaliștii antrenați de Mihai Ianovschi vor întâlni, pe Stadionul  ,,1 Mai”, cu începere de la ora 11:00, formația Dunărea Călărași. Meciul se va juca fără spectatori, întâlnirea fiind transmisă, în direct, pe pagina de facebook.

Fotbaliștii slătineni antrenați de Mihai Ianovschi vor juca sâmbătă, pe Stadionul ,,1 Mai” primul meci în eșalonul secund l fotbalului românesc. CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, echipa Dunărea Călărași. Jucătorii olteni sunt deciși să obțină primele trei puncte puse în joc. Victoria nu va fi una importantă doar din calcului matematic al atingerii obiectivului propus, ci și pentru moralul jucătorilor. Antrenorul slătinenilor este încrezător în jocul elevilor săi și speră ca victoria din meciul cu Dunărea Călărași să demonstreze că CSM își merită cu prisosință locul în Liga a II-a.

În acest sezon, datorită pandemiei de coronavirus, echipele vor juca fiecare cu fiecare o singură dată, după care, pe baza clasamentului, echipele vor fi împărțite în două grupe care vor juca în play-off sau play-out.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga I, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 își vor disputa șansele de accedere în prima ligă cu ocupantele locurilor 8 și 7 din play-out-ul Ligii I.

La fel se va proceda și cu echipele care vor juca play-aut-ul.