Activitatea la Serviciul de Permise și Înmatriculări a fost reluată. Suspiciunea de COVID 19 a fost infirmată

190

Prefectura Olt a anunțat reluarea, din această dimineață, a activității Serviciului Permise și Înmatriculări, după ce suspiciunea de COVID 19 a fost infirmată. Activitatea instituției a fost sistată ieri, după ce unul dintre angajați a reclamat o stare de rău cu manifestări clinice specifice coronavirusului.

,,Începând cu 28.08.2020, ora 8:30, activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt se desfăşoară conform programului de lucru cu publicul disponibil pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt (https://ot.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/serviciul-regim-permise-si-inmatriculari-program/).

Decizia a fost adoptată având în vedere faptul că suspiciunea de infectare cu SARS-CoV-2 a unui lucrător din cadrul SPCRPCIV Olt a fost infirmată în după-amiaza zilei de 27.08.2020 (rezultat negativ la testul Covid-19).

Cetăţenii afectaţi de suspendarea activităţii serviciului din data de 27.08.2020 (ridicare documente) au fost reprogramaţi pentru data de 28.08.2020.” se arată înr-un comunicat de presă al Prefecturii Olt.