Cleopatra Stratan se iubește cu un caracalean ajuns celebru

1295

A apărut în lumea artistică dintr-un oraş mic, Caracal, în care a locuit 16 ani, fiind supranumit ,,prințul YouTube,, după ce piesa sa de debut „Doar pe a ta” a strâns 36.000.000 de vizualizări. Edward Sanda se bucură de faimă și formează cel mai nou cuplu din showbiz, alături de o frumoasă și talentată artistă- Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (23) și-au spus primul „Te iubesc” în public. S-au cunoscut pentru prima dată la Caracal, în 2014, unde olteanul a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei, s-au mai revăzut ulterior de câteva ori și s-au îndrăgostit.
Acum, cei doi și-au declarat dragostea în public.  În dreptul unei fotografii cu Edward Sanda, Cleopatra Stratan a scris o frumoasă declarație de dragoste. „TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm! La mulți ani, TOT-ul meu!”, a scris fiica lui Pavel Stratan pe Instagram. Iar Edward i-a răspuns: „Îți mulțumesc că exiști în viața mea și că îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc, cea mai frumoasă și specială fată din univers!”

Edward Sanda, a câștigat, la doar 20 ani, trofeul Media Music Awards 2017 – Best Shazam, doborând orice recorduri cu piesa sa de debut „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, care a intrat imediat în topul celor mai difuzate piese pe radio şi TV.