Șefa DIICOT și procurorii implicați în ancheta din dosarul Caracal, audiați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

1870

Nume grele vor fi audiate în Dosarul Caracal. Este vorba de șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, și procurorii implicați în anchetă. Audirea va avea loc la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata din Dobrosloveni- Olt căzută victimă lui Gheorghe Dincă, a anunțat că nume grele din rândul procurorilor care au derulat ancheta în cel mai mediatizat caz al anilor 2019 și 2020 vor fi audiate. Familia Măceșanu a acuzat 5 procurori că ar fi ignorat anumite probe, conform cărora fAlexandra ar fi fost victima unei rețele de trafic de persoane. Este vorba de șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, precum și procurorii Mihaela Hăineală, George Pătuleanu, Adina Albu și Adrian Tudoran.

,,DRAGI ROMÂNI, CEA MAI IMPORTANTĂ VESTE A ULTIMULUI AN: În urma plângerii depuse de familia mea, PROCURORII DIICOT DE CAZ care au anchetat/mușamalizat dispariția Alexandrei sunt CERCETAȚI de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ)‼️ MARȚI, MIERCURI ȘI JOI va avea loc audierea procurorilor de caz‼️ Practic toată fosta și actuala conducere a DIICOT‼️ Fiind plângerea noastră, avocatul Moldovan va participa la audierea fiecărui procuror‼️ Dragă Alexandra, nu am abandonat niciodată găsirea adevărului‼️ Pentru tine draga noastră, trebuie să se afle ADEVĂRUL‼️ Lucrurile importante se fac în tăcere‼️ Despre această decizie am fost anunțați prin domnul avocat care a fost la rândul lui anunțat de S.I.I.J. să participe la audierile de săptămâna viitoare,, a postat Cumpănașu pe pagina sa de socializare.

În cazul Caracal, sunt judecați doi suspecți: Gheorghe Dincă- pentru răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, sechestrarea, violareași uciderea fetelor, precum  și profanare de cadavre și morminte, și complicele Ștefan Risipițeanu- pentru violarea Luizei.