Primăria Slatina va PREMIA absolvenții de gimnaziu și liceu cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat

107

Absolvenții unităților de învățământ din Slatina care au reușit să obțină media meximă la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat în acest an vor fi prmeiați de către administrația municipală. Anunțul a fost făcut de către edilul Emil Moț.

Și în acest an, cei mai buni absolvenți de clasa a VIII-a și a XII-a din municipiu vor fi recompensați de către Primpria Slatina cu prmeii în bani. Anunțul a fost făcut de cptre primarul Emil Moț.

,, Dragi elevi slătineni, Vă felicit din suflet pe aceia dintre voi care ați promovat în acest an atipic examenele de la Evaluarea Naționala și Bacalaureat ! De asemenea, deoarece consider că educația este cărămida de baza a unei societăți de succes, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local păstrează și în acest an tradiția de a-i premia cu 1.000 de RON pe elevii excepționali care au încheiat aceste examene cu media 10. Ulterior afișării rezultatelor finale vom definitiva lista elevilor ce vor participa la ceremonia de premiere. Vă doresc mult succes, tuturor, în noile etape pe care urmează să le parcurgeți !,, a anunșat edilul capitalei de județ.

Anul acesta, la Evaluarea Națională au obținut media maximă 27 de elevi ai județului. Printre ei, 15 au absolvit învățământul gimnazial la unități de învățământ din Slatina, astfel: şase la Şcoala „Eugen Ionescu”, cinci la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, doi la Şcoala „George Poboran” şi câte unul la Liceul cu Program Sportiv şi Şcoala „Ştefan Protopopescu”.

La Bacalaureat, azi au fost anunțate rezultatele înainte de contestații, din cei 7 candidați cu media maximă cinci fiind din Slatina: trei de la Colegiul Ion Minulescu şi doi de la Colegiul Radu Greceanu