4 tone de băuturi răcoritoare DONATE de Coca Cola, distribuite spitalelor Slatina și Caracal, DGASPC Olt și oamenilor legii

619

Crucea Roșie Olt a primit o donație de băuturi răcoritoare de la sponsorul Coca Cola România. Cu implicarea Clubului Rotary Satina, o parte din produse a ajuns ieri la beneficiari- oltenii aflați în prima linie de luptă anti-COVID 19, iar o parte va fi distribuită azi.

Aproximativ 4 tone de băuturi răcoritoare donate de la depozitul zonal din Drobeta Turnu Severin pentru instituții din judetul Olt aflate în linia întâi de lupta împotriva coronavirus au fost distribuite către beneficiari, personal angajat al: Spitalului Județean de Urgență Slatina, Spitalului Municipal Caracal, DGASPC Olt, Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, urmând ca azi să primească donația și Inspectoratul Județean de Politie Olt.

Clubul Rotary Slatina, partener in aceasta activitate, s-a alaturat voluntarilor Crucii Roșii, sprijinind financiar transportul între cele două județe și încărcarea produselor către instituțiile din judetul Olt.