Noi cazuri în focarul de la Spitalul Corabia: o infirmieră și două asistente

423

Focarul de la Spitalul Corabia ajunge la 10 cazuri, dintre care 8 în rândul angajaților și două în rândul contacților de familie ai acestora. Din păcate, pacientul zero- infirmiera de la care a pornit focarul, a decedat ieri. Azi au fost raportate trei cazuri noi.

Printre cele cicni cazuri de coronaviorus noi raportate azi la nivelul județului Olt, trei au legătură cu focarul de la Spitalul Corabia, unde până ieri fuseseră confirmate cu coronavirus o infirmieră (care a decedat) și patru asistente medicale. Teste pozitive au ieșit și pentru o altă infirmieră și două asistente medicale.

Celor trei cazuri de la Corabia li se adaugă cazul unui bărbat în vârstă de 70 de ani, internat la Urologia Spitalului Slatina și al unui copil în vârstă de 12 ani, adus la Spitalul Slatina cu fractură la picior. Înainte de a fi operat, copilul a fost testat COVID-19, având în vedere că tatăl său s-a întors recent din străinătate. Testul a ieșit pozitiv, iar copilul a fost transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” București.