Mesajul soției polițistului răpus de coronavirus: Nu suntem nici “ciumați”, nici “coronați”, doar cu disperare în inimă

7025

Alexandru Gibea, agent șef principal de poliție în cadrul IPJ Olt, este primul polișțist din țară răpus de coronavirus. Pe când soțul său se afla în stare gravă internat la un spital din Capitală, soția, asistentă medicală, a transmis un mesaj pe pagina de socializare, atrăgând atenția că această boală nu este de râs.

,,In atenția needucatilor, oamenilor fără inima, scrupule. COVID-19 rezista pe suprafețe timp de 3 zile . Oricine se poate contamina, după o simpla punga de cumpărături, bani, etc. Polițiștii, medici, și cadrele medicale vor fi întodeauna linia 1. Nu suntem nici “ciumați” nici “coronati” doar cu disperare in inima și îl rugam pe Dumnezeu sa fie alături de noi, ca de multe alte familii, din lumea asta . Boala unui om, nu este de ras . Acum s-a vazut omenia din oameni. Noi nu avem nevoie de nimic doar de Dumnezeu sa ne ajute sa trecem prin acest necaz . 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Rușine sa va fie celor care vorbiți fără sa gândiți !Maine puteți fi voi..,, a postat Daniela Gibea, soția șefului de post din ipotești, răpus pe 13 iunie de coronavirus. Mesajul a fost postat pe timpul când omul legii se lupta să înfrunte virusul.
Polițistul avea 49 de ani. Azi, 15 iunie, va fi înmormântat cu onoruri militare în comuna Mărunței, localitatea de domiciliu.