Locuitorii comunei Brâncoveni strâng bani pentru repatrierea unui tânăr găsit fără suflare în Italia

287

Tragedie în satul Mărgheni, comuna Brâncoveni! Un tânăr de 36 de ani a fost găsit fără suflare în Italia, unde lucra. Primăria a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului lui Florin.

,,Primăria Comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Strainu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alaturi de noi in tot ceea ce am făcut. Suntem alături de familia profund îndurerată și fac un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveți atașate conturile surorii sale, unde puteți ajuta. Drum lin printre stele PRIETENE! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei îndurerate!,, a transmis Primăria Brâncoveni.

Se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. Toți cei care l-au cunoscut ca fiind un tânăr cuminte, om extraordinar, nu-și explică gestul lui Florin.