Concurs on-line pentru elevii din Olt, de desene și picturi cu tema “Iubim și prețuim natura”

166

Agenția pentru Protecția Mediului Olt lansează concursul on-line de desene și picturi cu tema ”Iubim și prețuim natura”. Concursul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului – 5 iunie 2020 și se adresează elevilor claselor I-IV din cadrul școlilor din județul Olt.


Elevii care doresc să participe la un concurs cu temă de mediu, pot trimite în perioada 25.05 – 3.06.2020, pe adresa de mail relatiipubliceolt@gmail.com în format .jpg, desene și picturi cu tema “Iubim și prețuim natura”, însoțite de un mesaj cu ocazia acestei zile aniversare și de datele de identificare (numele și prenumele, clasa, școala și localitatea).
Desenele sau picturile transmise de elevi, vor fi încărcate de APM Olt pe pagina proprie de facebook Agenția pentru Protecția Mediului Olt.
La finalul concursului APM Olt va acorda premii, primilor trei elevi care au primit cele mai multe aprecieri pentru desenele sau picturile realizate. Premiile constau în Atlasuri cu speciile de păsări de interes comunitar din România și diplome.
Participanții trebuie să adauge un mesaj la desenul sau pictura transmise cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, care anul acesta are ca temă Biodiversitatea. Câștigătorii vor fi desemnați în funcție de numărul de aprecieri.