Ajutor de la polițiști: tabletă și jucării pentru copii, alimente și produse de igienă pentru vârstnici

221

Două familii din Slatina s-au trezit azi cu polițiștii la ușă. Mare le-a fost mirarea când oamenii legii le-au descărcat în prag, în zi de mare sărbătoare creștină, pungi cu cele trebuincioase gospodăriei.

Două familii nevoiașe din capitala Oltului au primit azi, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, daruri. Cei care i-au făcut să zâmbească sunt oameni ai legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Împreună cu voluntari de la Crucea Roșie Olt, polițiștii au ajuns la o familie de vârstnici și una cu 4 copii, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.
,,În zi de sărbătoare,  Inspectoratul de Poliție Județean Olt a dorit să aducă o rază de speranță în casele unor familii încercate de aceste vremuri. Astfel,  cu sprijinul Crucii Roșii Filiala Olt, au fost identificate două familii, cărora le-au fost oferite produse alimentare, de igiena, rechizite, jucării și o tabletă care să îi sprijine pe copii în  activitatea școlară.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.