Alte două vindecări în Olt de coronavirus

209

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 40 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti, 2 persoane fiind externate în cursul zilei de astăzi.

Crește numărul persoanelor din Olt depistate cu coronavirus care se vindecă. DSP Olt a anunțat azi că alți doi olteni au fost declarați vindecați și externați din Spitalul Județean de Urgență Slatina.  Este vorba despre un contact al unui angajat de la fabrica de confecții textile Vas Co Tricot Caracal și de unul dintre cei patru membri ai celei de-a doua familii din Slatina, întorși la finalul lunii aprilie din Marea Britanie.

Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 20 mai a.c., în judeţul Olt, au fost confirmate 53 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19. Totodată, până acum, 11 persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu Covid-19 se află internate în spital. Au fost înregistrate 2 decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-COV-2.

În judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 231 de persoane. Alte 555 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, pentru judeţul nostru, au fost prelucrate 2180 de teste Covid-19.