VEȘTI BUNE Incă doi olteni s-au vindecat de coronavirus

330

Numărul oltenilor care au scăpat de virusul ucigaj a crescut. în ultimele 24 de ore alți doi locuitori ai județului au fost externați din spital după ce au fost declarați vindecați. Astfel, numărul celor care s-au vindecat a ajuns la 12. În cazul a 11 dintre ei, diagnosticarea lor a fost făcută de DSP Olt, în caul al 12-lea, probele care i-au adus confirmarea cu coronavirus au fost recoltate de DSP Dolj, fiind în evidența autorităților din județul vecin.

În județul Olt au fost confirmați cu coronavirus de către DSP Olt un număr de 42 de persoane, un alt oltean fiind diagnosticat în urma probelor luate de DSP Dolj. Astăzi alți doi olteni au fost declarați vindecați de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina și au fost externați. Astfel, numărul oltenilor care au scăpat de coronavirus a ajuns la 12, 11 dintre ei fiind în evidența DSP Olt, celălalt în cea a DSP Dolj.

Potrivit autorităților, în acest moment se mai află internate, mare parte în spitalul slătinean, 31 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Covid-19.

În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt, la acest moment, 215 de persoane. Alte 870 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 1114 de teste Covid-19, dintre care 60 de teste în ultimele 24 de ore.