Primele cabinete medicale stomatologice au început să fie redeschise în Olt

2007

Odată cu emiterea Ordonanței Militare nr.3, pe 23 martie, cabinetele medicale stomatologice au fost închise, fiind tratate doar urgențele. Zilele acestea au început să fie redeschise primele stomatologii din județ.

Chiar dacă încă suntem pe perioada stării de urgență, oltenii vor avea de acum înainte mai multe oportunități de a-și rezolva problemele stomatologice decât prezentându-se la Urgențe. Colegiul Medicilor Stomatologici din Olt a decis redeschiderea unor cabinete, cu acordul Direcției de Sănătate Publică Olt.

Printre dentiștii care se reîntorc la muncă, începând de azi, se numără și dr. Andreea Dumitrescu. ,,Pentru că ne pasă de pacienții noștri și pentru că nu putem consulta si nici trata pacienții “on line” vom /deschide cabinetul începând cu data de 29.04.2020. În contextul pandemiei de SARS COV 2 și al stării de urgență în care ne aflăm ne-am luat avizele și toate măsurile de siguranță atât pentru pacienții noștri cât și pentru personalul care lucrează în cabinet. Fac apel la toți pacienții să fie răbdători și înțelegători cu noile norme și măsuri. Pacienții vor fi programați la ore fixe și se va efectua un triaj telefonicʺ, a anunțat medical pe pagina sa de socializare.

Primele cabinete redeschise sunt cele ale: dr. Adelina Simina Ghijura –din Corabia, dr. Trandafir Anabbela Maria și dr. Drăghici Oliviana – Caracal, iar la Slatina dr. Vasiloiu Mihai, dr. Vasiloiu Carmen, dr. Bălan Madălina și dr. Dumitrescu Andreea.

Ceilalți medici dentiști din județ pot solicita redeschiderea cabinetelor după ce își vor lua toate măsurile necesare pentru siguranța pacienților, care vor fi supuși în prealabil unui triaj telefonic, fiind permisă doar tratarea cazurilor grave: cu hemoragii, abcese, dureri, fracturi de maxilar, traumatisme.