Marian Doldurea preia… administrarea Caracalului. 2,5 tone de hipoclorit pentru dezinfectarea străzilor

543

Constatând lâncezeala care domnește în Primăria Caracal în ceea ce privește acțiunile de igienizare și dezinfectare a spațiilro publice din oraș, omul de afaceri Marian Doldurea a decis să treacă la treabă. Primul pas în această direcție a fost deja făcut. El a achiziționat din propriul buzunar, prin intermediul fundațieivSOS EDUCAȚIA, două tone și jumătate de hipoclorit. Astfel, în scurt timp, va începe și la Caracal dezinfectarea străzilor și a spațiilor publice.

Informația a fost făcuită publică de omul de afaceri pe pagina sa de socializare. Iată mai jos ce a transmis Ion Doldurea:

,,Fapte, nu vorbe!
Și pentru că nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc, ci mai întâi să fac, familia noastră a achiziționat prin intermediul Fundației SOS EDUCAȚIA 2,5 tone hipoclorit pentru a fi utilizat la dezinfectarea străzilor și spațiilor publice din municipiul nostru.
Nu am așteptat niciodată, cum nu aștept nici acum, ca cineva să considere că trebuie să mulțumească în vreun fel nouă, familiei DOLDUREA, pentru acțiunile civice în care ne-am implicat de-a lungul timpului. Prin ONG-urile înființate în ultimii 10 ani am încercat pe cât posibil să ajutăm comunitatea în care locuim, să susținem arta, cultura, sportul, educația și valorile romanațene, oltenești și naționale, fără a aștepta gratitudinea cuiva.
Facem aceste acțiuni benevol, așa cum le-am făcut și până la momentul deciziei de implicare în politică, și i-aș ruga pe mai tinerii și mai înfierbântații mei colegi din spectrul politic să dea dovadă de unitate în lupta comună de într-ajutorare a semenilor în această perioadă dificilă.
În momente ca acestea nu trebuie ca cineva să iasă în față, ci toți #împreună să ne dăm mâna pentru ca municipiul nostru să fie apărat în calea acestei amenințări, iar caracalenii să se simtă în siguranță.
Cum nu am nici eu alte pârghii administrative ca majoritaea dintre voi, nu îmi rămâne decât să mă implic prin exemplul personal în speranța că el va fi urmat de orice om de bine care poate ajuta.
”JUNCTIS VIRIBUS – UNIREA FACE FORȚA” este o deviză pe care, de la administrație până la ultimul locuitor al Caracalului, trebuie să o îmbrățisăm în lupta noastră cu această amenințare ucigașă – COVID 19!” a scris Ion Doldurea.