FOTO Pikolo Dulce, vedeta răzmeriței de la Balș, recidivează. Edilul face pe jandarmul și verifică declarațiile bătrânelor

3645

Amenzile par să nu-i fi speriat pe romii din Balș care ieri au pus-o de o răzmeriță, ieșind pe străzi. Vedeta celor care au ignorat prevederile ordonanțelor militare a recidivat. El s-a fotografiat iarăși pe uliță (de această dată singur) și a postat imaginea pe pagina sa de socializare. Fotografia este însoțită de următoarea afirmație: ,,A venit virusul corona și nu mai avem ce manca”.

Zeci de romii de pe străzile Cuza Vodă și Macului, cartierul Vârtop, au ieșit ieri pe străzi pentru a-i cere primarului Mădălin Teodosescu să le aducă mâncare. Totul se întâmpla în timp ce edilul participa, alături de forțele de ordine, la verificarea respectării restricțiilor de circulație de către cetățeni din oraș. Acțiunea s-a desfășurat în zona ,,La monument”.

Îmbrăcat la costum și cu cravată, cu mască medicală și mănuși în mâini, Mădălin Teodosescu a supravegheat acțiunea forțelor de ordine care verificau dacă trecătorii aveau la ei adeverințele de la angajatori sau declarațiile pe proprie răspundere care le permiteau săs e deplaseze. Informația este făcută publică chiar pe pagina administrației locale unde au fost postate mai multe fotografii de la acțiune. Evident, cu edilul în prim plan.

Nu putem să nu ne punem o întrebare. Nu ar fi fost mai bine ca primarul Balșului să se ocupe de ceea ce trebuie să facă în astfel de situații decât să umble pe străzi, alături de forțele de ordine înarmate până-n dinți?

În urma imaginilor făcute publice de Realitatea Oltului, polițiștii au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care nu respectaul prevederile Ordonanței militare. La final, 12 persoane au fost sancționate cu câte 5000 de lei. valoarea amenzilor aplicate-60.000 lei.