Prysmian Group, bani pentru spitalul din Slatina și sandwich-uri pentru echipajele de poliție care patrulează în municipiu

2985

Numărul firmelor care încep să răspundă pozitiv inițiativei de a sprijini Spitalul Județean de Urgență Slatina în lupta cu coronavirusul crește de la o zi la alta. Așa cum a promis, Realitatea Oltului va face publice toate donațiile făcute. Astăzi, Prysmian Cabluri și Sisteme S.A. ne-a anunțat că face o donație de 30.000 RON Spitalului Slatina pentru a ajuta în lupta împotriva COVID19.

,,Prysmian Group, cel mai mare producător de cabluri de energie și telecomunicații din lume, continuă să monitorizeze evoluția răspândirii virusului în timp real, cu scopul de a preveni și minimiza impactul asupra oamenilor.

În aceste momente când virusul COVID19 continuă să se răspândească cu agresivitate și numărul cazurilor este în continuă creștere și în țara noastră, ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate și fim cu toții mai uniți, mai solidari și mai implicați în a-i ajuta pe cei aflați în dificultate.

Săptămâna aceasta Prysmian Cabluri și Sisteme S.A. a inițiat două activități care să vină în sprijinul comunității locale în lupta împotriva răspândirii Coronavirusului.

Prima dintre acestea este reprezentată de donarea sumei de 30.000 RON către Spitalul Județean de Urgență Slatina, bani ce pot fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente de prevenție și tratare a Covid19 precum măști medicale, halate, ochelari de protecție, dezinfectanți, materiale sanitare și kituri de testare.

Mai mult, în semn de apreciere pentru eforturile de implementare a măsurilor de prevenție a răspândirii  virusului, Prysmian va oferi zilnic sandwich-uri echipajelor de Poliție care patrulează pe străzile orașului Slatina începând cu data de 30.03.2020 până în data de 17.04.2020.

La eforturile depuse de medici și autorități în gestionarea pandemiei, s-au alăturat și alte companii industriale din Slatina, iar colegii noștri Prysmian Group din întreaga lume depun de asemenea eforturi pentru a sprijini oamenii, spitalele și autoritățile locale în țările în care își desfășoară activitatea.

Îi încurajăm pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și să ne păstrăm atitudinea pozitivă că totul va fi bine.”, se arată în comunicatul d epresă remis Realitatea Oltului de către companie.

Iată mai jos lista cu firmele care au făcut donații pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, în funcție de suma donată:

  1. ALRO Slatina-400.000 lei
  2. Vimetco Extrusion SA-72.000 lei
  3. Agrimex SRL-60.000 lei
  4. Condor Păduraru-50.000 lei
  5. Pirelli SA- 48.000 lei
  6. Prysmian Cabluri și Sisteme S.A.-30.000 lei și sandwich-uri pentru patrulele de polițiști din Slatina pentru două săptămâni
  7. Crucea Roșie -25 000 lei
  8. Romfil – 20.000 lei
  9. Banca Transilvania – 10.000 lei
  10. Mălina Lux SRL Caracal, mezeluri pentru SJU Slatina