A sosit rezultatul celui de-al doilea test făcut de Voiculescu

421

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, primar al localității Cungrea și candidat al partidului la fotoliul de primar al Primăriei Slatina, a primit rezultatul celui de-al doilea test efectuat pentru a vedea dacă este infectat cu COVID-19.

Liviu Voiculescu se află în autoizolare la domiciliu după ce a participat pe 20 februarie la BPN al PNL în care a fost validat candidat la funcția de edil al municipiului capitală de județ, ședință la care a intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus. Ca și la primul test, și cel de-al doilea a ieșit negativ, președintele liberalilor olteni hotărând să nu mai stea izolat la Cungrea.

,,Rezultatul celui de-al doilea test care mi-a fost efectuat pentru depistarea virusului este negativ. În urma acestui rezultat, am epuizat și perioada de izolare la domiciliu. Cu toate acestea, voi continua să-mi exercit atribuțiunile de primar și activitățile curente interacționând cât mai puțin cu oamenii. Cu experiența la purtător, vă transmit pe această cale tuturor un apel: oricât de greu vi se pare că este sau oricât de greu vă este, STAȚI ÎN CASĂ! Izolarea nu-i un capăt de lume. Izolarea nu ucide. Izolarea vă poate salva, pe voi și pe toți cei din jurul vostru!!!,, a transmis Voiculescu pe pagina sa de socializare.