Pietoni spulberați de o mașină la Caracal. Unul a ajuns în comă la spital la Craiova, celălalt la spital la Slatina

212

Doi tineri, de 20 și 21 de ani, au fost accidentați aseară, în jurul orei 23.00, în timp ce mergeau pe strada Piața Victoriei din Caracal, după ce un șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers. Ambii au ajuns la spital.

“Pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în municipiul Caracal, strada Piața Victoriei, la un accident rutier în urma căruia doi pietoni au fost răniți. Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Caracal, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu fractură deschisă la membrul inferior drept. Cel de-al doilea pacient, în stare de inconștiență, politraumatizat în urma accidentului, a fost preluat de echipajul SAJ. Ambele victime au fost transportate la CPU Caracal.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Caracaleanul de 21 de ani a ajuns la spital în stare comatoasă, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. Celălalt a fost și el transferat la Spitalul Slatina.
Potrivit poliției, cauza accidentului o reprezintă viteza. „Un tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a acrosat cu autoturismul pe care il conducea doi pietoni și mai multe autoturismele parcate. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.