Meteorologii anunță rafale puternice de vânt. Oltul, sub Cod Galben

553

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare Cod Galben valabilă în intervalul 23 februarie, ora 18:00 – 24 februarie, ora 18:00. Printre județele vizate este și Oltul.

Intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării anunță meteorologii. Vremea se va schimba din seara zilei de duminică, 23 februarie, iar vântul se va intensifica treptat. Dacă la munte  se anunță rafale de 80…100 km/h, la noi vor fi intensificări locale și temporare, în special pe parcursul zilei de luni (24 februarie), cu viteze în general de 55…70 km/h.

Temperaturile zilei de mâine vor fi situate în Olt între 6- 14 grade Celsius, cu rafale mai puternice de vânt în noaptea de duminică spre luni – 51km/h și și-ar putea face apariția și câțiva stropi de ploaie. Luni, temperature va urca tot până la 14 grade Celsius, iar vântul va sulfa chiar și cu 69km/h.

Săptămâna viitoare se anunță una frumoasă, cu temperaturi de până la 14, chiar 16 grade Celsius, fiind prognozate ploi în noaptea de miercuri spre joi, în cursul zilei de joi, dar și în noatea de joi spre vineri.