Liviu Voiculescu renunță la Primăria Cungrea. Vezi la ce funcție aspiră președintele PNL Olt

663

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, a anunțat cu puțin timp în urmă, într-o filmare pe o rețea de socializare, că nu va mai candida la șefia administrației pe care o conduce în acest moment. Locul său în cursa pentru Primăria Cungrea va fi luat de administratorului public al localității, cel care se află de aproape un an de zile în fruntea administrației locale.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, nu va mai candidat pentru un nou mandat al localității natale. Acesta a anunțat că a decis să nu mai intre în cursa electorală pentru șefia administrației locale din Cungrea. PNL îl va arunca în bătălia electorală pe administratorul public al localității Marian Cosmin Vlad. Voiculescu a precizat că, practic, de un an de zile acesta este cel care a condus comunitatea în fruntea căreia liderul PNL a fost ales în 2016.

Liderul liberalilor olteni nu a spus care este funcția pe care o vizează la alegerile din iunie, lăsând să se înțeleagă că ar putea intra în bătălia electorală pentru șefia administrației județene, dar și că vizează o funcție de demnitar la nivel central, de deputat sau de senator.