Spitalul Slatina angajează asistenți medicali pentru Ambulatoriul Drăgănești

1201

Un nou val de angajări pe posturi de asistenți medicali se fac la cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Olt. Spitalul a scos la concurs posturile pentru Ambulatoriul Drăgănești-Olt.

Opt asistenți medicali recrutează Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, specialitatea Medicină generală, pentru posturi vacante la Ambulatoriul Drăgăneşti-Olt. La Cabinetul Diabet nutriţie şi boli metabolice, la Cabinetul Pediatrie şi la Recoltare probe biologice sunt vacante câte două posturi, iar pentru Cabinetul Neurologie şi Medicină Internă câte un post.

Candidaţii trebuie să aibă minimum şase luni vechime ca asistent medical în specialitatea Medicină generală. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 februarie, la Spitalul Slatina. Selecţia dosarelor se va face în perioada 27 -28 februarie, cei admiși urmând să susțină proba scrisă pe 9 martie, iar interviul va avea loc patru zile mai târziu.

Concurs se va susține în sala de şedinţe a Ambulatoriului Slatina.

Clădirile fostului Centru de Sănătate Drăgăneşti-Olt au fost reabilitare de către Consiliul Județean Olt, investiţia ridicându-se la două milioane de lei.

Pe aceeași temă:

Spitalul de la Drăgănești, redeschis