FOTO/ Găinile de rasă, vedetele unei expoziții inedite la Caracal

643

Mâine, la Caracal, se deschide o expoziție inedită. Crescătorii de păsări și animale mici de rasă din Olt pregătesc prima expoziție organizată la nivel județean cu cele mai frumoase și valoroase exemplare. O parte dintre vizitatori pot pleca acasă cu necuvântătoare câștigate la tombolă.

Prima ediție  a „EXPOZIȚIEI JUDEȚENE DE PĂSĂRI ȘI ANIMALE MICI DE RASĂ“, se deschide mâine în județul Olt, la Caracal, în organizarea Asociației Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă Oltenia – Romanați. Vizitatorii sunt așteptați până pe 19 ianuarie, inclusiv, în sala de sport a Școlii Gimnaizale nr.2 Caracal, deja vedetele expoziției ocupându-și locul în “galerie” și așteptând să fie admirate și cumpărate.

Sute de exponate, cuprinzând rase și varietăți de păsări de curte, păuni, fazani, porumbei, păsări de ornament, păsări exotice și iepuri vor putea fi admirate la „Expo Caracal 2020”.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit, iar adulții vor plăti un bilet cu 5 lei. Pe cei care doresc să plece acasă cu un exemplar îi așteaptă o tombolă cu premii.